Over ons


Schipper Style & Fashion verder als ZUSS women
'De tijd was rijp voor een naamsverandering'

HEILOO - "Goeiemorgen! Je komt zeker op de geur van koffie af?", klinkt het enthousiast als uit één mond bij binnenkomst van Style & Fashion in winkelcentrum 't Loo in Heiloo. Met achter de toonbank twee stralende blonde vrouwen is een bezoek aan deze modezaak 2.0 meteen al een feestje. Voeg daar de met zorg uitgekiende collectie aan toe die bestaat uit prachtige labels en je voelt je als een kind in een snoepwinkel.


Verantwoordelijk voor de prettige sfeer in de onlangs gerestylde modezaak zijn de zusjes Karin en Inge, die Schipper Damesmode een gezicht geven. Toen ze kortgeleden besloten hun winkel een nieuw gezicht te geven, vonden ze de tijd rijp om een naamsverandering door te voeren. "Van oudsher staat de winkel bekend als Schipper Damesmode, maar dat dekt de lading niet meer voor wie we zijn en wat we willen uitstralen. Vandaar dat we hebben gekozen voor ZUSS women", zegt Karin die met haar zus in leeftijd slechts vijftien maanden scheelt. "We hebben aan één woord genoeg", vult Inge aan. "Het is echt heel bijzonder want als we inkoop gaan, kiezen we altijd hetzelfde uit. Twee zielen: één gedachte, zeg maar." Ook qua benadering van de klanten staan de zussen er hetzelfde in. "Het mooie van dit vak is het contact met je klanten. We hebben in de loop der jaren een heel leuke, lieve klantenkring opgebouwd die we koesteren. Ze waarderen onze ervaring en geven ons vaak hun volledige vertrouwen. Ze weten dat eerlijkheid bij ons voorop staat."

Mix & match

De collectie die bij ZUSS women de rekken siert, kun je het best omschrijven als 'van sportief tot gekleed' en alles daar tussenin. "We hebben voor ieder wat wils en dat willen we uitstralen. Bij ons kunnen klanten terecht voor een goeie mix & match van zowel kleding als prijzen. Dus lekker toegankelijk voor iedere vrouw die gezellig gekleed door het leven wil gaan!" Wel hebben Karin en Inge een neus voor mooie materialen, kwaliteit en diversiteit. Inge: "De kleding die wij in onze winkel aanbieden is eigenlijk een afspiegeling van wie wij zijn. Eigenwijs als we zijn, kopen we echt geen kleding in waar we niet achter staan." De labels waar ze wél achter staan zijn onder andere Repeat, No Man's Land, Knitted, Het!, Sibin Linnebjerg, Belluna, Cavallaro, Oska, Marc Aurel en jeans van Angels en Para Mi. "En natuurlijk hebben we leuke accessoires als tassen, riemen en handgemaakte trendy sieraden van Bits & Pieces en Season Blend in huis. Want zeg nou zelf, dat maakt het toch áf?", besluiten Inge en Karin die bij ZUSS women worden bijgestaan door Karin's dochter Emily; ab-so-luut behept met de modebewuste én enthousiaste genen van moeder en tante...  - Rodi media