Hoe de persoonlijkheid van een individu overkomt en hoe kleding daarbij kan helpen zijn beslissende vragen waar onze ontwerpers mee geconfronteerd worden. Duidelijke, eenvoudige vormen en de juiste keuze van materialen creëren een onopvallende maar unieke look. Het is een stijl die niet verhult maar juist de persoonlijkheid naar voren brengt, en tegelijkertijd casual en elegant is.

De ontwerpen van OSKA zorgen ervoor dat u zich goed voelt. Comfortabele en flexibele pasvormen geven de vrijheid om te bewegen. Onze stoffen hebben een aangenaam gevoel en hebben een natuurlijk en authentiek karakter.

De ontwerpen zijn gebaseerd op continuïteit. Geïnspireerd door trends maar trouw aan haar eigen stijl. OSKA kan op vele manieren gemixt en gematcht worden, ook met andere collecties. Onze klant wordt uitgedaagd haar eigen onmiskenbare look te creëren.

De Oska damescollectie omvat elementen die belangrijk zijn voor ons: mode, dat zowel aangenaam, verfijnd als persoonlijk is. We maken veelvuldig gebruik van Aziatisch geïnspireerde silhouetten en levendige oppervlakten. Opvallende details als vormen, knopen en kragen zorgen voor bijzondere accenten. De materiaalkeuze is sensueel en exclusief.